En tarief ;)

Mijn werkwijze in vier verschillende fasen

Fase 1

In deze oriënterende fase maken we een (online) afspraak van ongeveer een uur waarin we de wensen en doelen voor de website bespreken. Na dit gesprek kan ik inschatten wat voor website bij jou past en stel ik een offerte op. Op basis hiervan maak ik een eerste ontwerp. De klant levert zelf alle teksten aan. Eventueel kunnen de teksten worden nagekeken door een ervaren tekstschrijver. Na maximaal twee aanpassingsrondes start fase 2.

Fase 2

In deze fase bouw ik de website. Voor de klant is het nu alleen maar wachten, maar achter de schermen ben ik hard aan het werk om de website technisch helemaal kloppend te maken.

Fase 3

In de derde fase wordt de website uitgebreid getest, bijvoorbeeld op responsiveness, snelheid, seo (search engine optimization) en gebruikerservaring. Ook in deze fase kunnen aanpassingen worden doorgevoerd voordat we naar de laatste fase gaan.

Fase 4

Dit is de eindfase. In een eindpresentatie leg ik precies uit hoe de site werkt en hoe (kleine) aanpassingen gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd. En dan is het tijd om de site online te zetten. Altijd een spannend moment voor de klant. Wat zullen de reacties zijn en gaat de website doen wat hij moet doen? Kies je zelf voor hosting, dan is nu het proces afgerond. Kies je ervoor om ook de hosting door mij te laten regelen, dan zorg ik ervoor dat het voorkeurdomein wordt vastgelegd. Heb je later nog vragen of wil je de site aanpassen, dan sta ik weer graag voor je klaar.

Mijn tarief

Voor het maken van websites bedraagt mijn tarief €30 p/u excl. BTW. Als u een webshop wil bedraagt ons tarief €50 p/u excl. BTW. Maar ik stel een offerte voor met een fixed price. Voor de hosting van websites vragen we voor het goedkoopste pakket €10 p/m, als je betere server specificaties wilt kan dit oplopen tot €50 p/m. Voor een domeinnaam vragen we de actuele marktwaarde van die domeinnaam op dat moment.